1. Cum va pot contacta?
Ne puteti contacta foloind formularul de pe pagina de Contact sau sunand la numerele: 0770358885 sau 0765873200 de luni pana vineri intre orele 10-18.
2. Cum imi fac cont?
Pentru a va crea un cont accesati linkul "Contul meu" din partea stanga sus a siteului si introduceti datele dumneavoastra valide. Asigurati-va ca datele introduse sunt corecte pentru a va putea contacta si trimite produsele.
3. Cat costa livrarea?
Costul livrarii este GRATIS daca comanda dumneavoastra este mai mare de 300 RON. In cazul in care este mai mica de 300 RON costul livrarii este de 20 RON oriunde in tara.
4. Cand o sa primesc coletul?
Durata medie de expediere este de 1-2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.
5. Pot sa trimit coletul la alta adresa? Costa suplimentar?
Da. Trebuie sa mentionati adresa de livrare in momentul efectuarii comenzii si va vom trimite coletul la adresa mentionata oriunde in tara.
6. Puteti aduce un produs special pentru mine?
Pentru cereri de produse care nu (mai) sunt pe site va rugam sa ne contactati. Va vom raspunde prompt si vom face tot posibilul pentru a va acomoda cererea.
7. Cum caut un produs pe site?
Pentru a cauta un produs pe site folositi functia "Cauta" din partea dreapta sus a siteului.
8. Cand pot face o comanda?
Puteti comanda in orice zi si la orice ora. Preluarea comenzii se va face in urmatoarea zi lucratoare a saptamanii intre orele 10-18.
9. Pretul afisat este pretul final?
Da. Unele produse sunt la reducere iar pretul afisat este pretul final pe care il veti plati.
10. Pot vedea produsul inainte sa-l cumpar?
Din pacate nu avem inca un spatiu de desfacere. In cazul in care produsul nu corespunde asteptarilor dumneavostre, va rugam sa ne contactati pentru a returna produsul sau a-l schimba altul.
11. Care este politica de returnare?
Produsele pot fi returnate cu conditia de a nu fi purtate sau de a nu avea eticheta rupta. In cazul in care doriti returnarea unui produs va rugam sa ne contactati. Pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina "Termeni si conditii"